Kanapių sėklos ir liofilizuotų braškių gabalėliai juodajame šokolade – saldžiarūgštis skonis ir malonus traškumas.
Kanapių sėklos – itin vertingos, jose yra daug cinko, magnio, kalcio, fosforo, geležies, skaidų, aminorūgščių.
Braškės – uogų karalienės, turtingos vitaminais, mineralais ir antioksidantais. Džiovintos šaltyje braškės lygiai taip pat kaip ir šviežios yra nepamainomos vitaminų ir mikroelementų šaltinis.
Šokoladai gerai nuotaikai! Atraskite savo skonį!
» Daug skaidulinių medžiagų
» Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – 75 %
» Vertingi priedai – kanapių sėklos ir liofilizuotos braškės
Sudėtis: Sudedamosios dalys: šokoladas (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsikliai [sojų lecitinas, poliglicerolio poliricinoleatas]), kanapių sėklos (5 %), braškių granulės (5 %; gliukozės sirupas, cukrus, braškės (20 %), tirštiklis natrio alginatas). DAUG SKAIDULINIŲ MEDŽIAGŲ. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 75 %. Laikyti sausoje vėsioje vietoje (18±3) °C.
Alergenai: sojų lecitinas. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
Energinė vertė: 2343 kJ / 565 kcal
Riebalai: 42,8 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 24,8 g
Angliavandeniai: 30,6 g
--Iš kurių: cukrų: 24,2 g
Baltymai: 8,2 g
Druska: 0,10 g
Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.