Sudėtis: baltasis šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, , emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas ), migdolų riešutai, cukrus, gliukozės sirupas, maltodekstrinas, kvapiosios medžiagos, glajinė medžiaga (bičių vaškas, karnauba vaškas, šelakas) ,dažikliai (titano dioksidas, geležies oksidas, paprikų ekstraktas), karamelizuotas cukraus sirupas.
Alergenai: pienas ir jo produktai, sojų lecitinas, migdolai. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
Energinė vertė: 2167 kJ/519kcal
Riebalai: 28,7 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 9,0 g
Angliavandeniai: 54,7g
--Iš kurių: cukrų: 52,5 g
Baltymai: 8,4 g
Druska: 0,1 g
Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.