Sudedamosios dalys: šokoladas 50% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžaga vanilinas), razinos 49% (razinos 99,3%, saulėgrąžų aliejus), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas).
Alergenai: soja. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų.
100g maistinė vertė:
Energinė vertė: 1811 kJ/433 kcal
Riebalai: 17,7 g
--Iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių: 10,5 g
Angliavandeniai: 61,9 g
--Iš kurių: cukrų: 60,1 g
Baltymai: 4,2 g
Druska: 0,01 g
Šokolado laikymo sąlygos: laikyti sausoje vėsioje vietoje (nuo +15 iki +21 ˚C temperatūroje, esant santykiniam oro drėgnumui – ne daugiau kaip 75 proc.). Prekės negali būti laikomos tiesioginiuose saulės spinduliuose apšviestoje vietoje bei kartu su aštrų kvapą skleidžiančiais produktais.
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.