Japoniškos žaliosios arbatos milteliai iš aukščiausios kokybės arbatos lapų, kuriuose gausu maistinių medžiagų ir antioksidantų. Natūralus geležies, magnio ir kalio šaltinis. Padeda išlaikyti sveiką imuninę sistemą ir švytinčią odą, didina energiją. Naudojamas gėrimuose, konditerijos gaminiuose, dedamas į kavą, kokteilius ar salotas. 100% ekologiškas, 100% natūralus produktas be priedų. Tinka veganams.
PINA COLADA MATCHA MILKSHAKE
INGREDIENTAI
30 ml MONIN Ananasų tyrė
20 ml MONIN Citrinų Rantcho sultys
50 ml Caraibos kokosų pieno kremas
1 šaukštelis (6 gr) Arbata MATCHA (žaliosios arbatos milteliai)
Ledas
PARUOŠIMO BŪDAS
Į plaktuvą (blender) sudedame visus ingredientus su ledu, įpilame paruoštą Matcha arbatą* ir išplakame, perpilame į stiklinę
PAPUOŠIMAS
Matcha arbatos milteliai, džiovintas ananasas
MATCHA FRAPPE
INGREDIENTAI
30 ml MONIN Pasiflorų arba Mangų tyrė
1 šaukštelis MONIN Smoothie baziniai milteliai
1 šaukštelis (6 gr) Arbata MATCHA (žaliosios arbatos milteliai)
Ledas
PARUOŠIMO BŪDAS
Į plaktuvą (blender) sudedame visus ingredientus su ledu, įpilame paruoštą Matcha arbatą* ir išplakame, perpilame į stiklinę
PAPUOŠIMAS
Matcha arbatos milteliai, džiovinti vaisiais
---
Kas yra Matcha?
Matcha – Japonijoje auginama žaliosios arbatos rūšis, kuri sutrinama į itin smulkius miltelius ir yra plačiai žinoma dėl savo ryškios žalios spalvos. Tai yra unikalus, skanus ir kvapnus ingredientas, suteikiantis daug naudos sveikatai. Ja galite mėgautis kaip gėrimu, kokteiliuose, desertuose ir kituose gaminiuose. Dėl savo ryškiai žalios spalvos, unikalaus skonio ir puikių savybių sveikatai, Matcha arbata užsitarnavo vardą visame pasaulyje. Matcha – šimtmečius naudojama kaip pagrindinė japonų ceremonijos arbata.
MATCHA MILTELIAI TURI DAUGIAU KOFEINO IR
ANTIOKSIDANTŲ NEI ĮPRASTA ŽALIOJI ARBATA
AR PUODELIS KAVOS
PIRMĄ KARTĄ MATCHA ARBATA PRADĖTA
GAMINTI XVI A. JAPONIJOJE
JAPONIŠKA MATCHA YRA LABAI UNIVERSALI, JI
PUIKIAI TINKA ŽALIAVALGIAMS IR VEGANAMS
MATCHA NE TIK SUTEIKIA ENERGIJOS, BET IR
TURI DIDELĮ KIEKĮ KALCIO, GELEŽIES, A IR C
VITAMINŲ
*Kaip paruošti Matcha arbatą?
Tam, kad Matcha arbatos milteliai neprarastų savo naudingųjų savybių, reikalingas specialus gaminimo būdas, kuris gali tapti nauju jūsų mėgstamiausiu dienos ritualu. Matcha arbatos paruošimas:
• Rekomenduojame naudojant bambukinį šaukštelį persijoti arbatos miltelius per sietelį;
• Užpilkite 4-6g. žaliosios arbatos miltelių šiltu (60-70°C) vandeniu (50 ml);
• Bambukine šluotele ypač greitais W formos judesiais plakite gėrimą. Tam puikiai tiks ir elektrinis pieno plaktuvėlis;
• Plakite tol, kol visame paviršiuje susidarys tanki, standi, smulkių burbuliukų puta.
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.