Karumandi kavos plantacijos yra išsidėsčiusios 1600 - 1800 metrų virš jūros lygio aukštyje, kur optimalios sąlygos leidžia Bourbon porūšio kavos pupelėms augti lėtai ir subręsti tobulai. Ši kava yra apdorojama pilnai plautu (washed) būdu, kuris padeda išryškinti kavos pupelių skonio grynumą ir kompleksiškumą.
Skoninės savybės: Kenya AA Karumandi Estate kavos pupelės išsiskiria ryškiu ir gyvybingu skonio profiliu. Šioje kavoje dominuoja intensyvios juodųjų serbentų, vyšnių ir citrusinių vaisių natos, kurios puikiai dera su saldžiais medaus ir vanilės akcentais. Skonio kompleksiškumą papildo subtilus gėlių aromatas ir švelnus rūgštumas, suteikiantis kavai ypatingą šviežumą ir ilgai išliekantį poskonį.
Kenijos kavos auginimo tradicijos yra žinomos visame pasaulyje dėl savo kokybės ir dėmesio detalėms. Karumandi regione ūkininkai su meile ir atsidavimu augina kavą, siekdami išlaikyti aukščiausią kokybę ir autentišką skonį. Kiekviena kavos pupelė yra kruopščiai atrenkama ir apdorojama, siekiant užtikrinti nepriekaištingą skonį.
Atraskite išskirtinę Kenijos kavos patirtį su Kavos Pupelėmis Kenya AA Karumandi Estate, kurios atspindi geriausias Karumandi regiono kavos auginimo tradicijas ir nepakartojamą skonio intensyvumą.
Kilmės šalis: Kenija
Vietovė: Karumandi
Augimo aukštis: 1600 - 1800 m
Porūšis: Bourbon
Apdirbimas: Pilnai plautos
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.