Tarrazu regiono kavos plantacijos yra išsidėsčiusios 1100 - 1800 metrų virš jūros lygio aukštyje. Šis aukštis užtikrina optimalią temperatūrą ir drėgmę, suteikiančią kavos pupelėms ypatingą skonio profilį. Caturra ir Catuai kavos porūšiai, auginami šioje vietovėje, garsėja savo sodriu aromatu ir sudėtingu skoniu.
Ši kava yra pilnai plautos (washed) apdirbimo būdu, kuris pabrėžia jos skoninių savybių grynumą ir subtilumą. Dėl šio proceso kava įgyja aiškų, švarų skonį ir švelnią tekstūrą.
Skoninės savybės: Costa Rica San Rafael Tarrazu kavos pupelės išsiskiria savo gyvybingumu ir kompleksiškumu. Šioje kavoje jaučiamos citrusinių vaisių, pavyzdžiui, apelsinų ir citrinų, natos, papildytos šokolado ir riešutų užuominomis. Subtilus gėlių aromatas suteikia šiai kavai ypatingą rafinuotumą, o subalansuotas rūgštumas ir švelni tekstūra užtikrina ilgai išliekantį ir malonų poskonį.
Pasinerkite į unikalią skonio kelionę su Kavos Pupelėmis Costa Rica San Rafael Tarrazu, kurios atspindi geriausias Kosta Rikos kavos auginimo tradicijas ir nepakartojamą Tarrazu regiono dvasią.
Vietovė: San Marcos ir San Pablo
Augimo aukštis: 1100 - 1800 m
Porūšis: Caturra, Catuai
Apdirbimas: pilnai plautos
Prekių nuotraukos skirtos tik iliustraciniams tikslams ir yra pavyzdinės.