Aistringas meistriškumas nuo 1873 m.
Jau 150 metų mūsų meistrai skrudintojai mažas žalias kavos pupeles paverčia aromatingu skoniu. Tam jiems reikia ne tik puikios žalios kavos, bet ir ypatingų įgūdžių. Mums tikra skrudinimo kompetencija - tai kavos žinios, didelė patirtis, patikima nuojauta, puikūs pojūčiai ir atsidavimas.
EILLES KAFFEE skrudinimo meistras turi tiksliai suderinti tokius veiksnius, kaip skrudinimo būgno karštis ir pupelių drėgmės likučiai. Jis turi vertinti pupelių skrudinimo laiką kaip dar vieną sudedamąją dalį, kurią reikia pasverti sekundės tikslumu. Jo meistriškumas padeda atskleisti niuansus, kurie gerą kavą skiria nuo išskirtinės.
Skirtumą, kurio skonį galima pajusti.
Mūsų skrudinimo meistrų žinios, patirtis ir darbas nuo 1873 m. yra kiekvienoje kavos pupelėje. Jų skrudinimo patirtis suteikia EILLES KAFFEE unikalumo.