Krepšelis:

0 item(s) - 0 €
Jūsų krepšelyje nėra prekių.

Klausk žinovo

+37061889885

Krepšelis:

0 item(s) - 0 €
Jūsų krepšelyje nėra prekių.
 
 

7 Prekė (s)

Mažėjantis

Kad ir kokioje pasaulio šalyje lankytumeisi, norime, kad žinotum, kaip paprašyti išganingo kavos kavos puodelio.

Ištark žodelį 'Kava' 20-čia skirtingų kalbų.

Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Beatričė | Kavos Žinovė

Žalia kava - kas ir kaip?

2017-10-12 08:45

Žalia kavai tai kavos pupelės, kurios dar nėra paskrudintos. Žalios kavos pupelėse yra vandens, kofeino, angliavandenių, baltymų ir aminorūgščių, lipidų, ląstelienos ir mineralinių medžiagų. Tačiau ne visos kavos pupelės tinkamos žaliajai kavai paruošti, todėl būkite atidūs ir rinkitės atsakingai. 

Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Beatričė | Kavos Žinovė

Kai renkatės kavos pupeles iš mažų mažiausiai penkiasdešimt variantų ar atkreipiate dėmesį į kavos paskrudinimo lygį? Ne? Retai?
Surinkome trumpą informaciją apie tai, kodėl derėtų pasidomėti kava, prieš čiumpant ją nuo lentynos, nes dažnai pastelinės spalvos pakuotė, slepia įnoringas pupeleės, tinkančias ne visų gomuriui.

Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Beatričė | Kavos Žinovė

Vienas iš svarbiausių aspektų, dėl kurio verta, nors kartą gyvenime paragauti kavos pagamintos iš rūšinių pupelių, tai unikalumas. 
Kiekvienais metais, kavamedžiams tenka 'iškęsti' skirtingas klimato sąlygas. Pirmaisiais metais, galbūt buvo itin lietinga, o kitais regioną užklupo sausra, tad visi šie pokyčiai turi įtakos skoniui, aromatui, bei išraiškingumui.

Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Beatričė | Kavos Žinovė

Prieš daugiau, nei 130 metų, vieno kavos puodelio paruošimas užimdavo, net kelias valandas, tad, jeigu klientai užsukę į vietines kavinukes norėdavo prabusti nuo kavos skonio ir aromato, greičiau prabusdavo nuo per ilgo laukimo. 
Sunku įsivaizduoti, kokias preliudijas ryte, turėtume atlikti, kad pasigamintume mėgstamą kavos puodelį, jeigu ne kavos ruošimo per aparatus metodo atradėju tituluojamas italas Angelo Moriondo. 

Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Beatričė | Kavos Žinovė

Kodėl kava neskani?

2015-02-26 15:53

Dauguma žmonių savo rytą pradeda nuo kvapnaus kavos puodelio. Atrodo nuo jo priklauso ar ši diena bus mums sėkminga ar ne. Bet ką daryti jei nubundame ne nuo gomurį glostančio skonio, o nuo bjauraus rudo gėrimo, kuris tikrai nenuteikia gerai. Čia rasite keletą patarimų kaip paversti rytus kvapnius ir skanius. 

Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Karolina

Kaip išsirinkti kavamalę?

2014-09-16 14:58



Daugelis žmonių dvejoja ką įsigyti, ar kavamalę, ar automatinį kavos aparatą turintį malūnėlį. Bet kokiu atveju tiek kavamalė, tiek aparatas atlieką tą pačią funkciją - sumala kavos pupeles. Norėčiau Jums papasakoti būtent apie kavamales, ir kaip jas išsirinkti.
Read More
0 Comments | Posted in Straipsniai By Karolina

7 Prekė (s)

Mažėjantis